Over ons

Welkom bij Albero d’Uliva, aangenaam kennis te maken!

 

Wij zijn dé plek voor Italianen in Nederland en andere Italië liefhebbers.

 

Bij ons vind je alleen authentieke Italiaanse producten rechtstreeks uit de verschillende Italiaanse streken. Zo kan jij thuis een echte Italiaanse avond beleven!

Vanuit de liefde voor Italië

In 2013 ben ik gestart met Albero d’Uliva; de combinatie van mijn passie voor detailhandel en Italië. Door mijn Italiaanse roots weet ik hoe belangrijk goede ingrediënten zijn bij het bereiden van Italiaanse gerechten.

 

Daarom is mijn doel om de beste en lekkerste Italiaanse producten voor iedereen beschikbaar te maken.

Familia ante omnia

“Familie voor alles”, Familie is één van de belangrijkste dingen voor families in Italië. Daarom zijn er ook veel Italiaanse familiebedrijven die al generaties lang hun specialisme maken.

 

De producten uit ons assortiment komen daarom niet van de grote en bekende merken, maar juist van kleine familiebedrijven die met lokale grondstoffen de heerlijkste Italiaanse producten maken.

Alles voor een Italiaanse avond

Bij Albero d’Uliva vind je alles voor een Italiaanse avond!

 

Wij hebben onder meer authentieke pastasoorten, zoals Paccheri en heerlijke olijfolie uit Calabrië en echt Balsamicoazijn. En hebben we daarnaast zalige kazen, zoals Gorgonzola en Mozzarella en bijzondere wijnen in ons assortiment.

 

Daarnaast duiken we regelmatig zelf de keuken in om aan de slag te gaan met onze ingrediënten en natuurlijk delen we de recepten graag met je.

 

Wil je zelf pasta leren maken of andere klassieke Italiaanse gerechten? Dat kan! Het team achter Albero d’Uliva verzorgt ook kookworkshops.
Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Kwaliteit en service

Naast dat onze producten van hoge kwaliteit zijn, kan je ook vertrouwen op een echte goede service van onze kant.

 

Doordat we een eigen voorraad hebben, kunnen we snel leveren en kan je je bestelling betalen met vrijwel iedere betaalmogelijkheden.
Heb je een vraag over een product of heb je een verzoek van een product van we echt moeten toevoegen?
Neem gerust contact op via info@letrepalme.nl

 

Buon Appetito!

 

Claudia

 

 

P.s. vergeet ons niet te volgen via Instagram en Facekook om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, recepten en inspiratie

a