Arancello di Sicilia

14.95 incl. btw

De Arancello is een zeer aangename likeur die als hoofdbestanddeel de prachtige Siciliaanse sinaasappels heeft; van hen wordt alleen de schil gebruikt die rijk is aan aroma’s.
De sinaasappels worden met de hand gepeld, waarbij gelet wordt dat het witte gedeelte dat het product een licht bittere smaak kan geven niet wordt verwijderd.
De schillen worden vervolgens toegediend in pure alcohol, gedurende een periode van acht tot tien dagen. Een siroop van water en suiker wordt vervolgens aan de infusie toegevoegd om een ​​zeer evenwichtige likeur van 32 ° te verkrijgen met een frisse en uitnodigende smaak.
De Arancello di Sicilia wordt geserveerd in kleine bevroren glazen die ook in de vriezer worden bewaard en is uitstekend als dessert. De likeur is ook zeer geschikt om een ​​fruitsalade te verrijken en als spijsvertering te dienen aan het einde van een maaltijd. Het bijzondere aroma maakt het ook een essentieel ingrediënt bij de bereiding van verfijnde drankjes en cocktails.
Het eindproduct heeft een geelgroene kleur. Op de neus vertoont het een intense oranje geur. Bij eerste smaak heeft het een volledige, zachte smaak; laat in de mond een aangenaam gevoel van frisheid en aroma’s; de aroma’s van het mooie Sicilië

 

Inhoud: 0,50 lt
Alcohol: 32 %

Beschikbaar via nabestelling