San Benedetto Prima Spremuta

0.95 incl. btw

San Benedetto Prima Spremuta 

Ontdek de verfrissende smaak van San Benedetto Prima Spremuta, rechtstreeks uit Italië. Dit premium sap wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde Italiaanse vruchten, waarbij alleen de eerste persing wordt gebruikt voor de hoogste kwaliteit en pure smaak.

 

100% Puur en Natuurlijk
San Benedetto staat bekend om zijn toewijding aan authenticiteit en kwaliteit. Prima Spremuta bevat geen toegevoegde suikers, conserveermiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Elk glas biedt puur sap, rijk aan natuurlijke vitamines en mineralen.

 

Verfrissende Energieboost
Of je nu je dag begint, geniet van een verfrissende pauze of een maaltijd afsluit, San Benedetto Prima Spremuta biedt een natuurlijke energieboost en verkwikkende smaakervaring. Het is perfect voor elk moment van de dag.

 

Duurzaamheid en Toewijding
San Benedetto zet zich in voor duurzame praktijken in hun productieproces, van het oogsten van de sinaasappels tot het verpakken van het sap. Geniet met een gerust hart van dit sinaasappelsap, wetende dat het met respect voor het milieu is geproduceerd.

 

Geniet van de authentieke smaak van San Benedetto Prima Spremuta en haal een stukje Italiaanse traditie in huis. Perfect voor liefhebbers van puur sap en gezonde genieters die kiezen voor kwaliteit.

 

Inhoud: 40 cl 

Clear
Aanvullende informatie
Smaak

Limone, Clementina, Chinotto