Tartu

12.50 incl. btw

De organoleptische elegantie, evenwichtig en hebzuchtig, van de “Tartù” maakt het een salami met onmiskenbare kenmerken en een voorstel van verfijnde uitmuntendheid.

 

Afgerond van vorm en in een grootte van ongeveer 400 gr, wordt deze specialiteit verteld met zijn organoleptische waarde, evenals een mooie roze kleur en een zoete smaak die doet denken aan amandelen en hazelnoten, bijzonder zacht bij het snijden.

 

De verwerking ervan omvat de zorgvuldige selectie van kwaliteitsvlees dat vermalen  wordt om een ​​medium korrel te verkrijgen en waaraan een delicate kruidigheid en de kwaliteit van vers geraspte zwarte truffel moeten worden toegevoegd.

 

Na de verdeling van het mengsel in de natuurdarm, komen we in de uithardingsfase die plaatsvindt in kelders, in een omgeving met een adequaat natuurlijk microklimaat, gedurende de optimale tijd van 60 dagen.

 

De “Tartù” is een salami die zich uitstekend leent om veelzijdig van te genieten bij de bereiding van heerlijke hapjes, een speciaal voorgerecht, een aperitief dat eigenaardig en exquise wil zijn en het is zeker aan te raden om het te combineren met de kwaliteit van een rode wijn .

 

Eenmaal gesneden, strelen de plakjes de reukzin met hun sterke en duidelijke geur en de unieke smaak wordt vervolgens overgelaten om te exploderen op het gehemelte in zijn kostbare en intense dimensie.

 

Inhoud: ongeveer 400 gr.

Beschikbaar via nabestelling