Tartufino

11.50 incl. btw

De “Tartufino” wordt gekenmerkt door de organoleptische waarde die op een verfijnde manier met het gehemelte communiceert en de geur en smaak benadrukt die op een creatieve manier worden verteld.

 

De verwerking begint met de selectie van kwaliteitsonderdelen van varkensvlees die gemalen moeten worden tot medium korrel en vervolgens gekruid moeten worden, waaraan de laatste noot van vers geraspte zwarte truffel moet worden toegevoegd, wat de smaak op een indrukwekkende manier en met elegantie definieert.

 

Het ziet eruit als een langwerpige worst. Zijn eigenaardigheid is dat na te zijn onderworpen aan een vrij korte kruidenperiode van slechts 21 dagen, die plaatsvindt in het natuurlijke klimaat dat wordt geboden door de omgeving in kelders.

 

De “Tartufino”, vanwege zijn grootte en smaak, stelt u in staat om zeer smakelijke en uitnodigende voorstellen van hapjes en snijplanken voor het aperitief te creëren, waarbij je volledig laat ontdekken in zijn duidelijke intensiteit, zelfs bij gebruik bij de bereiding van een heerlijke snack.

 

Inhoud: 200 gr.

Beschikbaar via nabestelling